Tervetuloa köysittelemään! Olitpa sitten vasta-alkaja tai konkari, Club X:n Tiistai Sidonnat tarjoavat hyvät puitteet, sekä opastusta ja tietoa hyvässä seurassa.

Osallistujilla on mahdollisuus oppia lisää eroottisesta sitomisesta sekä sessioida vapaasti ympäristössä, joka on luotu monipuolisten tekniikoiden harjoittamiseen. Erotiikka ja seksuaalisuus saavat näkyä ja kuulua kunkin osanottajan mielekkäänä pitämällä tavalla, toisia osallistujia kunnioittaen. Edellytyksenä on, että kaikki tekeminen on turvallista, tervejärkistä ja vapaaehtoista (Safe, Sane, Consensual). Tapahtuma on aloittelijaystävällinen ja sopii myös heille, jotka eivät ole vielä koskaan koskeneet köysiin.

Ohjaajat edustavat "klassista" japanilaista kinbakua ja vetävät iltoja tähän liittyvien periaatteiden hengessä, ottaen kuitenkin kulttuurierot huomioon. Kuitenkin, haluamme että jokainen osallistuja tuntee olonsa tervetulleeksi ja voi vapautuneesti ilmaista itseään köysittelyn kautta, tyylisuuntauksesta riippumatta. 

Toivottavaa olisi, että miittiin tultaisiin pareittain, mutta yksinkin voi toki tulla. Illat koostuvat opetukseen ja neuvontaan keskittyvästä osiosta, harjoittelusta/sessioinnista sekä vapaasta keskustelusta tai ennalta ilmoitetuista teemoista. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa, sekä sauna on aina käytettävissä.

Paikkana toimii Club X -adult playground, BDSM/fetish -yksityisklubi, joka tarjoaa erinomaiset tilat köysittelyyn ja muihinkin kinky-aktiviteetteihin.

Hinta: 10€ per kerta / opiskelijat 8€ / jäsenet ilmaiseksi.

Tiistaisin klo 18.30.

Paikka: Club X, Mäkelänkatu 54A, 2. krs.

Liput: https://clubx.tapahtumiin.fi

7.1. Köysisalonki

14.1. Teema: Köydet ja turvallisuus

21.1. Köysisalonki

28.1. Teema: Sidottavana oleminen

4.2. Köysisalonki

11.2. Teema: Vaatteet ja kankaat

18.2. Köysisalonki

25.2. Teema: Aloittelijoiden ilta

3.3. Köysisalonki

10.3. Teema: Alavartalosidontoja, osa 1

Tervetuloa

Sarjakortit vaihdetaan leimakorttiin ensimmäisen käytön yhteydessä.

HUOM: Opiskelijalipun esityksen yhteydessä opiskelijakortti on esitettävä.

80,00 €
64,00 €
10,00 €
8,00 €
0,00 €